Πάνω από 5000+ Κωδικοί προϊόντων

Τρόποι πληρωμής

Για την διευθέτηση της παραγγελίας σας χρησιμοποιείστε έναν από τους παρακάτω αναγραφόμενους τρόπους πληρωμής

Πιστωτική κάρτα

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή με απόλυτη ασφάλεια και εχεμύθεια χρησιμοποιώντας μια Visa / Mastercard, εύκολα και γρήγορα.
Τα στοιχεία της κάρτας εισάγoνται απ’ ευθείας στην ηλεκτρονική σελίδα Εκκαθάρισης Πιστωτικών Καρτών της EFG Eurobank.

Ο αριθμός της πιστωτικής σας κάρτας και κανένα άλλο στοιχείο της κάρτας σας (CCV2, ημερομηνία λήξης, κλπ) δεν κρατείται στις βάσεις δεδομένων μας για ευννόητους λόγους ασφαλείας.

Η εκκαθάριση γίνεται αυτόματα όταν επιλέγεται η Πιστωτική Κάρτα ως τρόπος αποστολής και η παραγγελία σας αρχίζει να εκτελείται άμεσα.


Αντικαταβολή

Με Αντικαταβολή, κατά την παράδοση των προϊόντων. (είναι 1,80€)

  • Για παραγγελίες άνω των 90 η αντικαταβολή είναι δωρεάν!
  • Για παραγγελίες άνω των 30€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν!

Η παραγγελία σας αρχίζει να εκτελείται άμεσα όταν επιλεχθεί ως τρόπος αποστολής η Αντικαταβολή. Η αντικαταβολή μπορεί να επιλεχθεί μόνο για προορισμούς εντός Ελλάδος.

Πληρωμή μέσω IRIS QRcode Payments

Μέσω της υπηρεσίας IRIS e-commerce πληρώνετε για τις ηλεκτρονικές αγορές σας με άμεση χρέωση του λογαριασμού σας. Δεν χρειάζεται πιστωτική, προπληρωμένη ή χρεωστική κάρτα. Η πληρωμή γίνεται με άμεση χρέωση του λογαριασμού σας.

Κατάθεση σε Τράπεζα

Εφόσον επιλεχθεί η Κατάθεση σε Τράπεζα ως τρόπος πληρωμής, η παραγγελία σας θα αρχίσει να εκτελείται αμέσως μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης της. Αυτό μπορεί να είναι από 1 έως και 5 μέρες ανάλογα με την πολιτική εμβασμάτων των δύο τραπεζών (outgoing και incoming). 

Τα έξοδα για διατραπεζικές συναλλαγές βαρύνουν τον πελάτη.

Η παραγγελία ακυρώνεται μετά από 5 ημέρες αν δεν πραγματοποιηθεί η πληρωμή.

Αν χρησιμοποιείτε web banking μπορείτε να κάνετε την κατάθεση του ποσού και να μας στείλετε την απόδειξη με email στο info@carecosmetics.gr της κατάθεσης. 

ΤΡΑΠΕΖΑ

ΑΡ.ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ / IBAN

EUROBANKGR3802602090000580201754076
PIRAEUS BANKGR4801720890005089109782342